fbpx Skip to main content

Tema: Anti-aging & Föryngring

Vad innebär hudens åldrande? Hudens åldrande kan delas in i det inre och det yttre åldrandet.

Det inre åldrandet beror på genetiska faktorer, hormoner och att vi kronologiskt blir äldre. Detta är en naturlig process och är ett förhållandevis långsamt förlopp som först skulle inträffa sent i livet om vår hud inte utsattes för annan påverkan.

Det yttre åldrandet har en större betydelse när det gäller vår hud. 90% av alla synliga tecken på åldrande beror på yttre faktorer varav 80% är en direkt konsekvens av solljusets uv-strålar. Återstående 10% beror på livsstil och miljöfaktorer såsom klimat, kemisk påverkan, matvanor, alkohol och rökning.

Vår hud består till cirka 75 % av kollagen som är ett fiberprotein som framförallt finns i stödvävnad som ben, hud, senor och blodkärlsväggar. Kollagenet bidrar till att ge dessa organ styrka, vitalitet och elasticitet.

Från 20-25 års ålder börjar kollagenet brytas ned och försämras, samtidigt som kroppens egen produktion av kollagen minskar. Detta leder till att huden blir tunnare, lättare utvecklar rynkor och pigmentfläckar, samt förlorar sin spänst.

Kombinationsbehandlingarna nedan passar därmed alla som vill fördröja åldrandeprocessen i huden eller vill ha en omedelbar uppfräschning.

PRX-T33 är en medicinteknisk produkt som bygger på tre välkända och välanvända ingredienser inom hudvård som med sin särskilda sammansättning ger dig som kund en effektiv behandling. Direkt efter behandlingen får du en härlig lyster och huden känns silkeslen.

Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper/hudtoner och kan även kombineras med andra behandlingar för att optimera effekten.

PRX-T33 gör följande:

 • Reducerar rynkor och fina linjer
 • Stimulerar hudens egen kollagenbildning
 • Skapar djup återfuktning och glow
 • Återskapar hudens fyllighet
 • Reducerar ärrbildning
 • Reducerar pigmentfläckar
 • Jämnar ut hudtonen
 • Ökar cellförnyelsen

Behandlingsområden:

 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer
 • Hudbristningar

Genom att massera in TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid i huden stimuleras hudens egen kollagenproduktion och man uppnår en fyllig hud med mera glow och samtidigt minimeras porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Den ger återfuktning på djupet och fortsätter verka långt efter att behandlingen avslutats.

Bäst resultat uppnås efter 5 behandlingar men även efter första behandlingen syns en märkbar skillnad på huden och den känns plumpad och föryngrad. Många beskriver behandlingen som ett mellanting mellan fillers och kemisk peeling fast utan nålar, fjällande, rodnad, solkänslighet, hudreaktioner m.m.

Under behandlingen:

PRX-T33 serumet droppas på huden för att därefter masseras in med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt nå ner på djupet i huden. Där arbetar man sedan in produkten i lager och ser till att den fördelas jämt över ansiktet för att uppnå bästa möjliga resultat.

Beroende på hur känslig hud patienten har kan det svida lätt vid vissa områden såsom läppar. Dock upplever dom allra flesta patienter behandlingen som smärtfri och många tycker att den är avkopplande. Efter behandlingen får du med dig produkter hem som fortsätter att förstärka resultatet av din behandling.

Förväntat resultat:

Omedelbar uppstramning, fyllighet och reducering av rynkor och fina linjer. Jämnar ut pigmentförändringar och ger en fantastisk lyster. Resultaten håller i några månader under förutsättning att man sköter om sin hud med lämplig hudvårdsrutin.

Efter behandlingen:

Du får med dig speciellt utformade produkter att använda i 7 dagar efter varje PRX-behandling. Dessa produkter gör att effekten av behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat. Man bör ej applicera smink 24h efter avslutad behandling. Till skillnad från många andra anti-aging behandlingar blir huden ej mer solkänslig av PRX vilket gör att den även lämpar sig väl året om.

IPL är en populär och effektiv ljusbehandling som framför allt behandlar ytliga blodkärl, pigmenteringar, fina linjer och rodnader i huden. Behandlingen kan göras på ansikte, dekolletage och händer för en uppfräschning av huden. För bästa resultat vill vi att du undviker solen kommande veckor efter behandling.

IPL behandlar:

 • Ytliga blodkärl
 • Rodnad efter ärrvävnad
 • Pigmenteringar
 • Hudföryngring
 • Rosacea
 • Solskadad hud
 • Fina linjer
 • Förbättrad hudstuktur

Behandlingsområden:

 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer
 • Hudbristningar

I takt med att vi blir äldre förlorar huden sin elasticitet och rynkor framträder. Med IPL återställer vi hudens ungdomliga spänst på ett enkelt och effektivt sätt. Behandlingen verkar resultatinriktat på djupet, cellförnyelsen stimuleras och återbildningen av kollagen ökar vilket leder till ett fräschare och föryngrat utseende och ett ansikte fullt av lyster. Passar alla som vill fördröja åldrandeprocessen i huden. Dock ej på en mörk, solbränd hy eller en hud med brun-utan-sol.

 

Förväntat resultat:

Fräschare hy utan/med minskade ytliga blodkärl, rodnader, pigmenteringar och fina linjer. Du kan märka att huden ser lite ”smutsig” ut några dagar efter behandlingen, vilket är ett resultat av att pigmenten kommer fram. Detta försvinner igen efter ett tag varefter du märker att huden ser slätare och fräschare ut samt att hudens struktur är förbättrad.

För att få maximalt resultat rekommenderar vi att du upprepar behandlingen efter 3-4 veckor, upp till 4 gånger. Du kommer se en förbättring efter varje behandling och kan själv avgöra när du är nöjd med ditt resultat.

Behandlingen:

Vid en IPL-behandling läggs en svalkande gel på huden och en serie intensiva ljusimpulser passerar sedan skonsamt det yttersta hudlagret. Ljuset absorberas av kärl, pigment och vätska i huden vilket leder till att kärlen drar ihop sig och att pigmenten bleknar samtidigt som kollagenproduktionen stimuleras i de mer djupliggande hudlagren.

Behandlingen gör inte ont men kan kännas lite som små stick i huden. Efter behandlingen kan huden få en lätt rodnad och kännas varm.

Efter behandlingen:

Solning skall undvikas några veckor efter behandlingen. Använd solskyddskräm med minst SPF 30. Det går bra att återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen och huden sköts på vanligt sätt. Är huden ej irriterad går det bra att använda make-up.

Kombinationsbehandlingar

Gäller ansiktet. Pris för hals & dekolletage efter konsultation.

Kombination: Klassisk ansiktsbehandling + PRX-T33

PRX är nästa generations anti age-behandling helt utan nålar med anmärkningsvärda resultat och utan återhämtningstid. En kombo som är rengörande, djupt fuktgivande och återskapar hudens fyllighet och vitalitet. Aktiv ökad cellförnyelse, stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktorer, jämnar ut hudton och ger omedelbar lyster.

Boka behandling   2495:-

Kombination: Klassisk ansiktsbehandling, PRX+T33 + Microneedling

Allt i ett!

Du får med dig speciellt utformade produkter att använda i 7 dagar efter din PRX-T33 behandling. Dessa produkter gör att effekten av behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat.

Boka behandling   3675:-

Kombination: Klassisk ansiktsbehandling + Microneedling

Rengöring, hudanalys, peeling, lättare porrengöring, djupvävnadsmassage & lymfstrykningar, mask inkl Microneedling. Passar alla hudtyper

Boka behandling   2495:-

Kombination: Klassisk ansiktsbehandling, PRX-T33 + IPL

Förstärkt hudförbättring.

Du får med dig speciellt utformade produkter att använda i 7 dagar efter din PRX-T33 behandling. Dessa produkter gör att effekten av behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat.

Boka behandling   3995:-

Kombination: Klassisk ansiktsbehandling, PRX-T33 + Radiofrekvens

Förstärkt biorevitaliserande.

Du får med dig speciellt utformade produkter att använda i 7 dagar efter din PRX-T33 behandling. Dessa produkter gör att effekten av behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat.

Boka behandling   2995:-